Puutukkuri.fi

rankoja 3 in 1 säkitysteline

Tuotekoodi: PT27-KLAPITELINE

Valmistaja: rankoja

Saatavuus: Tilaustuote, tarkista saatavuus. Toimitusaika ja saatavuus voi vaihdella. Jos tuotetta ei ole saatavilla tilaus perutaan sen osalta.

Luo asiakastili ja käyttäjätunnus ja saat parhaan hinnan sekä bonuksia ostoistasi jopa 3,5%.

rankoja säkitysteline toimii samalla adapterilla sekä 40, 60 ja 80 litran säkeille. 
Telineen max. kokeue 110 cm. Pohjan pituus 50cm ja leveys 36 cm. Pussitusaukko 36 cm.
Teline kiristää kaikki säkkikoot automaattisesti tiukalle suuaukosta kun jousirautoja painetaan sisäänpäin, asennettaessa pussia (pussin suuaukkoa) telineeseen. 
Säkitystelinettä käytetään niin että pussin pohja tulee ottaa maahan, säkitetäessä. Tällöin pussin irrottaminen telineestä on vaivatonta.

Lähes kaikilla muilla valmistajilla joudut ostamaan 30 eur lisä adapterin telineeseen jotta voit säkittää joko isompia tai pienempiä säkkejä. rankoja on ainoa 3 in 1 malli.

Alaosa jykevästä teräksestä, jolloin painoa on hyvin alhaalla, eikä teline kaatuile säkitettäessä.

Osta heti

90,00EUR119,00EURSäästät 29,00EUR -24.37% 
Tilaustuote, tarkista saatavuus. Toimitusaika ja saatavuus voi vaihdella. Jos tuotetta ei ole saatavilla tilaus perutaan sen osalta.

Tuotearvostelut

Kirjaudu sisään arvostellaksesi tämä tuote

RANKOJA

RANKOJA
Rankoja on täysin kotimainen tuote ja valmistetaan Siuntiossa sekä Keski-Suomessa alihankkijamme toimesta. Tuotteen nimi tulee propsipuusta, josta käytetään myös nimitystä ranka, eli puun runko. Toisin sanoen rankoja tuotteet "syövät" rankoja. Tuotteet on ideoinut Rauno Taskila. Kehitystyössä, suunnittelussa ja piirustuksissa on käytetty Muhoslaista yhteistyökumppaniamme.

Rankoja tuotteet on valmistettu kotimaisesta teräksestä ja turvatestaukset sekä CE-merkinnät hoidettu asianmukaisesti, eli tuotteet kattavat ammattikäyttöön tarkoitetun tuotteen vaatimukset.