Yhteystiedot

Suomen Tarviketukku Oy

Y-tunnus: 1528183-7

Laskutusosoite: PL 80, 02401 Kirkkonummi

Sähköposti: asiakaspalvelu@puutukkuri.fi

Puhelin: 0400 807 648

www.puutukkuri.fi

Ota yhteyttä

Puutukkuri.fi toimitusehdot

Puutukkuri.fi - verkkokaupan toimitusehdot kuluttajille (ei yritysasiakkaat)

Suomen Tarviketukku Oy:n verkkokaupan kuluttajasopimusehdot. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Suomen Tarviketukku Oy:n kuluttajakauppaan jäljempänä kuvatulla tavalla.

1. Tietoa myyjästä

Myyjä toimii yritysnimellä Suomen Tarviketukku Oy (jäljempänä Puutukkuri), 1528183-7, joka markkinoi itseään nimellä Puutukkuri sekä www.puutukkuri.fi kotisivuilla. Hyväksyessään tilauksen Asiakas vahvistaa tutustuneensa sopimusehtoihin sekä Puutukkuri kotisivuilla olevaan informaatioon.

2. Käsitteet

Asiakkaalla tarkoitetaan sitä tahoa, joka tekee sopimuksen kaupasta, vastaanottaa tavaran tai tilaa tuotteita ja palveluita Puutukkurilta.

3. Tilaus ja toimitus

Asiakas tilaa Puutukkuri järjestelmän kautta tuotteita ja maksaa esineet verkkopankin tai Suomen Verkkomaksujen kautta Puutukkuri pankkitilille. Lisämaksutapana on lasku. Puutukkuri käsittelee tilaukset saapumisjärjestyksessä. Osa tuotteista on ennakotilauksia joidenka arvioitu varastoon saapumispäivä on ilmoitettu. Mikäli tuotetta on varastossa se lähetetään heti. Mikäli sitä ei ole niin olemme asiakkaaseen yhteydessä muun toimitusajan sopimiseksi. Mikäli tuotetta ei ole ollenkaan saatavilla palauttaa Puutukkuri maksun asiakkaalle, täysimääräisenä.

4. Takuu ja palautusoikeus

Asiakas, joka tilaa tuotteita Puutukkurin kotisivuilta on oikeutettu palauttamaan esineet takaisin Puutukkurille 14 vuorokauden sisällä siitä kun on vastaanottanut tilauksen (ei koske ns. mittatilaustuotteita). Mittatilauksella tarkoitetaan sitä että tuotteeseen on tilattu erikoispalvelu. Lisäksi mittatilaustuote voi olla sellainen, että se on erikseen tilattu asiakkaalle valmistajalta tai maahantuojalta. Tuote on oltava palautettaessa virheetön, käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautusohjeet voi pyytää esim. sähköpostilla asiakaspalvelu@puutukkuri.fi. Palautuksissa emme palauta asiakkaan maksamaa postimaksua, lisäksi veloitamme palautuskulut, vähintään postimaksun verran.

Mikäli Asiakas ei aio noutaa tilaamiansa tuotteita postista, on hänen otettava yhteyttä Puutukkurin asiakaspalveluun ja kerrottava että tuotetta ei aiota noutaa/vastaanottaa. Jos näin ei toimita ja tuote ei palaudu Puutukkurille 14 vrk sisällä siitä kun se on ollut Asiakkaan noudettavissa postista, katsotaan palautusoikeuden rauenneen Asiakkaan laiminlyönnin vuoksi. Tällöin asiakas maksaa kaikki edestakaiset posti/lähetyskulut täysimääräisesti.

Suuremmat lavakokoiset toimitukset toimitetaan suoraan rahtina kotisoitteeseen.

Mikäli asiakas palauttaa osan tai koko tilauksensa lähettäjälle 14 vrk sisällä, vähennetään lähetys-ja palautuskulut asiakkaalta samassa yhteydessä kun palautamme asiakkaan maksaman summan tilille tai maksukortille. Lavakokoisten tuotteiden vähimmäispalautusmaksu on 50 eur, alv 0%. Muiden tuotteiden vähimmäsipalautuskulu on 8 eur, alv 0%.

5. Vastuut ja vahingonkorvausvelvollisuus

Puutukkurin vastuu määräytyy pakottavan lainsäädännön mukaan. Asiakas on velvollinen näyttämään toteen aiheutuneen vahingon määrällisesti ja on velvollinen rajoittamaan kärsimänsä vahingon mahdollisimman pieneksi.

Asiakas vastaa Puutukkurille niistä vahingoista ja kustannuksista, jotka Asiakas on sopimusehtojen vastaisella tai muulla huolimattomalla taikka vilpillisellä menettelyllään aiheuttanut.

6. Sovellettava laki, erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

Puutukkurin ja Asiakkaan välisessä sopimussuhteessa sovelletaan Suomen lakia. Sopimukseen ja sen tekemiseen liittyvissä kysymyksissä sekä erimielisyyksissä Asiakkaan tulee aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja pyrkiä sovinnolliseen ratkaisuun. Jos Puutukkurin ja Asiakkaan välille syntyy erimielisyyttä, josta osapuolet eivät neuvotteluteitse pääse sopuratkaisuun, voi Asiakas viedä asian eteenpäin kuluttajariitalautakunnalle ratkaistavaksi.

***

Muokattu 29.1.2019