Puutukkuri.fi

Lumio Lights MULTI kaukosäädin

EAN: 6438014350912

Tuotekoodi: PT20-6438014350912

Valmistaja: Lumio Lights

Saatavuus: Tilaustuote, tarkista saatavuus. Toimitusaika ja saatavuus voi vaihdella. Jos tuotetta ei ole saatavilla tilaus perutaan sen osalta.

Luo asiakastili ja käyttäjätunnus ja saat parhaan hinnan sekä bonuksia ostoistasi jopa 3,5%.

Kaukosäädin Lumio Lights MULTI sarjan syväsäteilijöiden tunnistimien ohjaukseen. Toimii sekä MW mikroaaltotekniikalla toimivan tunnistimen että PIR infrapunatekniikalla toimivan tunnistimen kanssa.

Kaukosäätimen avulla voit säätää tunnistimien herkkyyttä, valaisimen kirkkautta, tunnistimen avulla toimivan valaisimen siirtymäaikoja energiansäästötilaan ja pois päältä sekä voit kytkeä sensorista hämäräkytkintoiminnon halutessasi kokonaan pois päältä.

Voit asettaa kaukosäätimeen halutut asetukset, ja lähettää ne yhdellä napinpainalluksella suoraan valaisimeen kytketylle sensorille. Näin voit helposti lähettää samat asetukset useille eri valaisimille peräkkäin, ilman että asetuksia tarvitsee säätää yksilöllisesti jokiselle valaisimelle erikseen.

Takuu: 2 vuotta

Käyttöohje

Osta heti

29,90EUR   
Tilaustuote, tarkista saatavuus. Toimitusaika ja saatavuus voi vaihdella. Jos tuotetta ei ole saatavilla tilaus perutaan sen osalta.

Tilattava: 1

Tuotearvostelut

Kirjaudu sisään arvostellaksesi tämä tuote