Voimmeko asentaa evästeitä?(Google Adwords, Google Analytics)
Puutukkuri.fi

Robota hinattava Klapix klapikone

Tuotekoodi: PT49-ROB-RB7-T-BULK

Valmistaja: Robota

Saatavuus: Tarkista saatavuus

Luo asiakastili ja käyttäjätunnus ja saat parhaan hinnan sekä bonuksia ostoistasi jopa 3,5%.

Puutukkuri myynyt 33 konetta reilussa vuodessa!!!

Seuraava erä tilattavissa, koneet toimitetaan heinäkuun lopussa 2024!

Ei kerrytä Bonuksia! Tuotteen voi tilata heti verkkokaupasta! Huom. jos haluat valita noudon, niin koneet Kajaanin varastolla!

Huom! Toimitus osissa. Ei sisällä hydrauli- eikä moottoriöljyä. Toimitetaan 2 pakkauksessa. Pakettien mitat ja painot:

- 178 x 86 x 121cm, paino 650kg
- 190 x 45 x 60cm, paino 80kg

Robota Klapix RB7-T pilkekone on täydellinen kotitalouden polttopuulaitos. Tällä koneella teet yli 30cm halkaisijaltaan olevat rangat polttopuiksi käden käänteessä.  Klapikone koostuu neljästä osasta: Syöttöpäästä, katkaisuosasta, halkaisijasta sekä poistokuljettimesta. 

 

Syöttöpää: 

Syöttöpää on varustettu voimakkaalla kuljettimella jonka avulla syötät rangan katkaisuosalle helposti ja nopeasti. Nostat vain rangan syöttöpään päällä olevalle kuljettimelle ja tämän jälkeen ajat hydraulisen moottorin avulla rangan kohti katkaisuterää. Kuljettimen matto on vahvaa uretaania jonka pinta on karhennettu. Näin puu liikkuu varmasti eteen ja taakse. 

 

Katkaisuosa: 

Koneen keskellä on katkaisuosa jossa katkaisuterä, tukipuristin ja teränvoitelujärjestelmä sijaitsevat. Katkaisuosassa on myös säädettävä rajoitin, millä määrätään katkaistavan klapin pituus. Katkaisuterä ja laippa saavat voitelun teräketjuöljy säiliöstä joka on sijoitettu toiselle puolelle konetta. Teräketjuöljyn määrää voi säätää. Kun puu on siirretty syöttöpään kuljettimen avulla rajoitinta vasten, puristeaan se jämäkästi koneen rukoa vasten tukipuristimella. Lopuksi puu katkaistaa katkaisuterän avulla jonka jälkeen katkennut klapi tippuu halkaisijalle. Maksimi puun paksuus on 35cm.

 

Halkaisija: 

Kun katkennut klapi tippuu pyöreänä halkaisijalle halkaisutoiminto käynnistyy välittömästi. 12TON tehokas halkaisussylinteri työntää klapin neliteräiseen halkaisuterään joka halkaisee sen. Halkaisuterän korkeutta voi säätää koneen sivussa olevasta vivusta. Mikäli jostain syystä puu tippuu poikittain halkaisijalle, toiminto voidaan keskeytää turvallisesti, jonka jälkeen suojakuori aukaistaan ja puu asetetaan terälle käsin. Tämän jälkeen kuori laitetaan takaisin kiinni ja halkaisutoiminto käynnistetään manuaalisesti. Halkaisutoiminto ei käynnisty jos suoja kuori on auki. Lisäksi koneeseen on saatavana lisävarusteena kuusiteräinen halkaisuterä. 

Poistokuljetin: 

Lopuksi haljenneet polttopuut siirtyvät kuljettimelle jonka avulla klapit nousevat korkealle pudoten alas esim. säkkiin tai kekoon. Kuljettimen korkeutta ja kaltevuutta voi säätää käsivinssin avulla. Kuljettimen matto on uretaanipohjainen jossa on erilliset siivet jotka varmasti ottaa kiinni siirrettävästä polttopuusta. Kun kuljetinta ei käytetä ja kone laitetaan varastoon, voidaan kuljetin kääntää kaksinkerroin jolloin säilytystilan tarve pienenee huomattavasti. 

Robota klapikone kokemuksia

Robota Klapix pilkekoneessa on laadukas 13hp Lifan nelitahtimoottori joka pyörittää suurikokoista hydrauliikkapumppua. Kone saa voimansa pumpulta jonka teho riittää varmasti hyvin kaikkiin toimintoihin. Koneen runko ja muut osat ovat pulverimaalattua terästä joka kestää kovaa käyttöä. Koneessa on suurikokoinen laippa ja ketju jonka avulla puut katkeaa helposti. 12Ton halkaisusylinteri halkaisee ne vaikeimmatkin "janahus" koivut kevyesti. 

Konetta voidaan siirtää kätevästi esim. mönkijällä, traktorilla tai autolla koska siinä on renkaat ja vetokita. Tieliikenne käyttöön sitä ei ole tehty ja max nopeus siirroille on 20km/h.

Jos etsit pilkekonetta kotitarve käyttöön, edulliseen hintaan ja hyvillä ominaisuuksilla niin Robota on erinomainen vaihtoehto. Robotan nopeus jää jälkeen markkinoiden koville ammattilaiskoneille, mutta se on huomioitu hinnassa. 

Robota klapikone RB7-T tekniset tiedot:  • Paino: 650 kg

 

  • Pituus ( kuljetusasennossa ): 3,7 m

 

  • Pituus ( työasetuksessa ): 6,1 m

 

  • Akseliväli: 1180 mm

 

  • Rengaskoko: 135/70R12

 

  • Moottori: Lifan 13hp 4-Stroke nelitahtimoottori

 

  • Hydrauliöljysäiliön tilavuus: 40 litraa

 

  • Öljyn tyyppi: 32S Hydrauliikkaöljy

 

  • Moottoriöljy: 10W30

 

  • Teräketjuöljysäiliön koko: 3 litraa, portaaton säätö

 

  • Syöttöpöytä: Hydrauliikkamoottorilla pyörivä hihna, vipuohjaus

 

  • Halkaisuterä: 4-osaan halkaiseva ( lisävarusteena 6-osainen terä )

 

  • Halkaisuterän säätö: 9 eri korkeutta 

 

  • Teräketjun pyöritys: Hydrauliikkamoottorin pyörittämä ketju, vipuohjaus

 

  • Halkaisunopeus: 0.5 m / sek

 

  • Halkaistavan klapin pituus: 25 - 53 cm

 

  • Halkaistavan puun max. halkaisija: ø 35 cm

 

  • Halkaisuvoima: 12 tonnia

 

  • Klapikuljettimen pituus: 3.35m, korkeus / kulma säädettävissä (1.4m-2.7m)

 

 • Pintakäsittely: Pulverimaalaus

6 osainen halkaisuterä 195 eur

Osta heti

5 900,00EUR6 900,00EURSäästät 1 000,00EUR -14.49% 
Tarkista saatavuus

OP:n kuluttajarahoitus

Hoida hankintasi vaivatta OPn rahoituksella

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.


Tuotearvostelut

Kirjaudu sisään arvostellaksesi tämä tuote