Voimmeko asentaa evästeitä?(Google Adwords)
Puutukkuri.fi

Peltor H700 metsurin kypäräpaketti, FM-radiolla

Tuotekoodi: PT28-FMRADIO

Valmistaja: Peltor

Saatavuus: Tilattavissa

Luo asiakastili ja käyttäjätunnus ja saat parhaan hinnan sekä bonuksia ostoistasi jopa 3,5%.

Erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava kypäräyhdistelmä, joka soveltuu niin päivittäiseen kuin satunnaisempaan käyttöön. Päälaen ilmakanavat tekevät kypärän käytöstä miellyttävää myös lämpimillä keleillä. Kypärässä on nopea ja helppo pikakiristys.

 • Suojaa kuuloasi meluhaitalta FM- tai AM-radiota kuunnellen
  Sisäänrakennettu antenni ehkäisee takertumisia
  Tallenna jopa 5 suosikkiasemaasi
  3,5 mm:n stereoäänitulon kautta liitäntä erillislaitteisiin

  3M™ PELTOR™ WorkTunes™ Pro FM-radiokuulonsuojaimilla onnistuu FM- ja AM-radion kuuntelu ja 5 aseman tallennus. Kuulonsuojaimet on saatavana päälakisangalla tai suojakypäräkiinnikkeellä, ja niissä on 3,5 mm:n stereoäänitulo ja automaattinen virrankatkaisu, joka säästää akkua.

  Suojaa kuuloasi kuunnellen FM- tai AM-radiota 3M™ PELTOR™ WorkTunes™ Pro FM -radiokuulonsuojaimilla. Nopea digitaalinen asemahaku ja 5 aseman tallennuskapasiteetti mahdollistavat musiikinkuuntelun ympäristön melulta suojautuen. Kuulokkeet joustavat ja niiden kanssa on helppo työskennellä. Johtojen takertumisvaara vältetään sisäänrakennetulla antennilla, ja 3,5 mm:n äänitulon voi liittää muihin erillislaitteisiin, kuten radiopuhelimeen, puhelimeen tai tablettiin. Automaattinen virrankatkaisu säästää energiaa katkaisemalla virran, jos kuulokkeita ei käytetä 4 tuntiin. Akun varaustason ilmaisin varoittaa lähestyvästä vaihtotarpeesta, ja sijoittamalla elektroniikka kuvun ulkopuolelle on saatu väljyyttä kuvun sisään ja minimoitua kosteusvaurion riskiä.

Sis.

 - Peltor H700 kypärä  
 
 - Peltor WorkTunes Pro radiokuulosuojaimet  
 
 - Peltor V4G metalli verkkovisiiri  
 
- Peltor GR3C niskasuoja  
 

Peltor H700 kypäräpaketti digitaalisella FM-radiokuulosuojaimilla, joka takaa viihtyvyyden vaikka moottorisaha laulaa korvan juuressa. Sisältää H700kypärän pikakiristyksellä, Worktunes Pro radiokuulosuojaimet digitaalisella virittimellä ja MP3/AUX-liitännällä, lipallisen V4G visiirin mattapinnoitetusta teräksestä (valonvaimennus 35 %) sekä GR3C niskasuojan. Kuulosuojainten toiminta-aika n. 40 h kahdella AA-paristolla (sis. toimitukseen).

 • Materiaali: UV-stabiloitu ABS
 • paino: 340 g
 • Koko: 54-62 cm

Osta heti

149,00EUR179,00EURSäästät 30,00EUR -16.76% 
Tilattavissa

Tilattava: 1

Tuotearvostelut

Kirjaudu sisään arvostellaksesi tämä tuote