Voimmeko asentaa evästeitä?(Google Adwords, Google Analytics)
Puutukkuri.fi

2T Moottoriöljy puolisynteettinen 2 l

EAN: 8719493210484

Tuotekoodi: 10511002WEKR

Valmistaja: Kramp

Saatavuus: Tilattavissa

Luo asiakastili ja käyttäjätunnus ja saat parhaan hinnan sekä bonuksia ostoistasi jopa 3,5%.

Tämä 2-tahtiöljy on suunniteltu kaikkien ilmajäähdytteisten kaksitahtimoottoreiden, kuten moottoroitujen puutarhakoneiden, skoottereiden ja mopojen voiteluun. Sillä on puhdistava vaikutus ja se antaa erinomaisen suojan hapettumista ja korroosiota vastaan. Öljy on valmiiksi laimennettu, joten se sekoittuu optimaalisesti.
 
Edut
  • Hyvä voitelu
  • Puhdistusteho
  • Erinomainen suoja korroosiota vastaan
  • Sekoittuu erittäin hyvin
 
Tuotteen tiedot
Käytettäväksi 2 tai 3 % lyijyttömän bensiinin (95 tai 98) tai superbensiinin seoksessa ja järjestelmissä, joissa on erillinen voitelujärjestelmä.
 
Tyyppi
Moottori
 
Luokka
Osasynteettinen
 
Kapasiteetti
2 l
 
Öljyn SAE-viskositeettiluokka
n/a
 
API-laatuluokka
TC
 
Pakkaus
Pullo

85 cSt ja 100 cSt: Ohuemmat öljyt, jotka toimivat hyvin kylmemmissä olosuhteissa, koska ne pysyvät juoksevina ja voitelevat tehokkaasti alhaisemmissa lämpötiloissa. 150 cSt ja 200 cSt: Paksummat öljyt, jotka ovat hyödyllisiä kuumemmissa olosuhteissa, koska ne eivät haihdu tai ohene liian paljon korkeissa lämpötiloissa, tarjoten jatkuvan voitelun ja suojan. Käyttötarkoitus: Jos käytät moottorisahaa satunnaisesti tai lyhyitä aikoja, ohuempi öljy (85 cSt tai 100 cSt) voi olla riittävä. Ammattikäytössä tai pitkissä työjaksoissa, joissa moottorisaha kuumenee enemmän, paksumpi öljy (150 cSt tai 200 cSt) voi tarjota paremman suojan ja voitelun

Osta heti

13,90EUR   
Tilattavissa

Tilattava: 1

Tuotearvostelut

Kirjaudu sisään arvostellaksesi tämä tuote