OMINAISUUDET

  • Tasapainoinen isommankin puun käsittelyssä
  • Erinomaiset kuormausominaisuudet
  • Tehokas giljotiinikatkaisu Ø 28cm
  • Helppo asentaa kuormauskouran tilalle

SOVELTUU

  • Energiapuun korjuu
  • Pienpuun keräily nipuissa
  • Pellonreunojen, linjojen ja piennarten raivaus

TEHOKKUUTTA ERI KÄYTTÖTARKOITUKSIIN

Järeä Naarva EL28 -malli soveltuu puun kaatoon, keräykseen, kuormaukseen ja katkaisuun. Joukkokäsittelevät keruukäpälät kasvattavat tuottavuutta merkittävästi. Nippujen kerääminen pystyssä nopeuttaa työtä ja vähentää nosturin liikkeitä.

Energiakoura sopii ajokoneisiin, pieniin harvestereihin ja 8-15 tn kaivinkoneisiin. Se on helppo asentaa ja nopea ottaa käyttöön. Innovatiivinen ja toimintavarma giljotiini katkaisee puut vain yhdellä työliikkeellä. Halkaisujälki on siisti ja tasainen. Terä ei vaurioidu tai tylsy helposti, joten kannot voi huoletta tehdä matalaksi. Lyhyet kannot säästävät metsäkoneen renkaita eikä myytävää puuta jää kantoon. Maksimikatkaisu on jopa Ø 28 cm.

YKSINKERTAINEN OHJAUS, RADIO-OHJAUS VARUSTELUVAIHTOEHTONA

Ohjaus toteutetaan kouran omilla toiminnoilla sekä kolmen napin avulla. Ohjainkaapeli vedetään ensiasennuksessa Naarva-kourasta koneen ohjaamoon ja napit kiinnitetään sopivaan paikkaan nosturin ohjaimiin.

Lisävarusteena saatava radio-ohjaus korvaa sähkökaapelin. Naarva LoRa -radio-ohjauksella on mahdollista ohjata 1-4 venttiiliä samanaikaisesti. Lähettimen saa alumiinikoteloon sijoitetuilla napeilla tai minikahvaan sopivilla mininapeilla. Lähetin voidaan kytkeä myös työkoneen omiin nappeihin, jolloin lähetin toimitetaan asennusvalmiina 5-napaisella kaapelilla. Ohjain soveltuu ilman muutoksia käytettäväksi sekä 12V ja 24V tasajännitejärjestelmissä. Käyttöjännite voi olla eri lähettimessä ja vastaanottimessa.