Puutukkuri.fi

Lumio Lights MULTI MW liiketunnistin- ja hämäräkytkinsensori

EAN: 6438014350899

Tuotekoodi: PT20-6438014350899

Valmistaja: Lumio Lights

Saatavuus: Tilaustuote, tarkista saatavuus. Toimitusaika ja saatavuus voi vaihdella. Jos tuotetta ei ole saatavilla tilaus perutaan sen osalta.

Luo asiakastili ja käyttäjätunnus ja saat parhaan hinnan sekä bonuksia ostoistasi jopa 3,5%.

Energiaa säästävä hämäräkytkin / liiketunnistin, joka toimii mikroaaltotekniikalla. Soveltuu Lumio Lights MULTI -sarjan syväsäteilijöihin.

Käyttämällä hämäräkytkin- / liiketunnistinsensoria voit käyttää syväsäteilijöitä entistäkin energiatehokkaammin. Vakioasetuksilla valaisin syttyy kun hämäräkytkin tunnistaa valon tarpeen. Kun tunnistin havaitsee liikkeen, syttyy valo täyteen tehoonsa. Kun tunnistin ei havaitse liikettä viiteen minuuttiin, himmenee valo ensin energiansäästötilaan, ja lopulta 15 minuutin jälkeen sammuu kokonaan, mikäli liikettä ei edelleenkään ole havaittu. Erikseen hankittavalla kaukosäätimellä voit säätää tunnistusaikoja sekä -herkkyyttä, ja lisäksi voit säätää eri toimintatiloja ja valon kirkkautta.

Mikroaaltosensori soveltuu tiloihin, joissa on runsaasti esteitä ja katvealueita. Sensori tunnistaa liikkeen materiaalien läpi tietyin rajoituksin (ei kuitenkaan kaikkien metallien läpi). Mikroaaltosensori kestää hyvin kuumuutta ja kylmyyttä. Sensorin herkkyyden vuoksi ulkotiloissa esimerkiksi tuulen heittelemät esineet ja sade saattavat kuitenkin aktivoida sensorin virheellisesti, minkä vuoksi PIR-sensorin käyttö ulkotiloissa on suositeltavampaa. Lamppuja, joihin on kytketty mikroaaltosensori ei tulisi asentaa alle kolmen metrin etäisyydelle toisistaan sensorin häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi.

  • Helppo kierreasennus valaisimeen ilman työkaluja
  • Tunnistus jopa 12 m asennuskorkeudesta
  • Tunnistusalueen halkaisija 18 m kun asennuskorkeus 12 m
  • Sensorin tunnistuskulma n. 105°
  • Soveltuu käytettäväksi yhdessä Lumio Lights MULTI -sarjan syväsäteilijöiden kanssa

Takuu: 2 vuotta

Käyttöohje

Osta heti

24,90EUR   
Tilaustuote, tarkista saatavuus. Toimitusaika ja saatavuus voi vaihdella. Jos tuotetta ei ole saatavilla tilaus perutaan sen osalta.

Tilattava: 1

Tuotearvostelut

Kirjaudu sisään arvostellaksesi tämä tuote