Puutukkuri.fi

Ainola sytykkeenhalkaisija

EAN: 6438014354071

Tuotekoodi: PT20-6438014354071

Valmistaja: Ainola

Saatavuus: Tilaustuote, tarkista saatavuus. Toimitusaika ja saatavuus voi vaihdella. Jos tuotetta ei ole saatavilla tilaus perutaan sen osalta.

Luo asiakastili ja käyttäjätunnus ja saat parhaan hinnan sekä bonuksia ostoistasi jopa 3,5%.

Ainola sytykkeenhaljkaisija on kätevä ja turvallinen apuväline, jonka avulla saat helposti pilkottua ohuita sytykepuita paksummista klapeista ja pölleistä.

Aseta halkaistava klapi sytykkeenhalkaisijan kehikon sisään terän päälle, ja lyö klapia napakasti esimerkiksi pajavasaralla. Leikkaava ja halkaiseva terä erottaa klapista siististi ohuitakin sytykkeitä, ja saat tehtyä nopeasti ison määrän sytykepuita.

Sytykkeenhalkaisija suositellaan asennettavaksi ruuvien avulla esimerkiksi halkaisupölliin, jolloin se pysyy tukevasti paikoillaan, ja saadaan nostettua ergonomiselle työskentelykorkeudelle. Sytykkeenhalkaisijan jalustassa kaksi reikää, joiden avulla ruuvikiinnitys onnistuu.

Halkaisijaa suositellaan käytettäväksi puille, joissa ei ole paksuja oksankohtia. Turvallinen ja työtä nopeuttava vaihtoehto kirveen käytölle.

  • Halkaisija: 21,8 cm
  • Korkeus: 31,0 cm
  • Paino: 2,8 kg
  • Jalustassa 2 kpl 10 mm ruuvinreikää
  • Materiaali: kestävä jauhemaalttu hiiliteräs
  • Ei sisällä ruuveja tai lyöntityökalua

Osta heti

69,90EUR   
Tilaustuote, tarkista saatavuus. Toimitusaika ja saatavuus voi vaihdella. Jos tuotetta ei ole saatavilla tilaus perutaan sen osalta.

Tilattava: 1

Tuotearvostelut

Kirjaudu sisään arvostellaksesi tämä tuote