Puutukkuri.fi

Huomiovärinen talvihaalari kelta/musta EN 20471 Lk.3 - 4220

Valmistaja: Priha

Saatavuus: Tilaustuote, tarkista saatavuus. Toimitusaika ja saatavuus voi vaihdella. Jos tuotetta ei ole saatavilla tilaus perutaan sen osalta.

Luo asiakastili ja käyttäjätunnus ja saat parhaan hinnan sekä bonuksia ostoistasi jopa 3,5%.

Materiaali: likaa, vettä hylkivää ja kestävää polyesteri/puuvilla sekoitekangasta. Kankaan paino 285gr/m2. Lämpövanuvuori 120 gr/m2. Materiaali huomioväreissä 80% polyesteriä ja 20% puuvillaa koot 46-64 - kelta/ musta - EN ISO 20471 Lk.3 - 13 taskua mm. 2 läpällistä ja vetoketjullista rintataskua, id- tasku, läpälliset takataskut, vetoketjulliset sivutaskut, 2 povitaskua, joista toisessa vetoketju, vetoketjullinen napoleontasku, D-lenkki, reidessä mittataskut - ylös kaulukseen asti oleva kaksisuuntainen vetoketju - vetoketjulla irrotettava huppu - hihansuissa tarrakiritys - vyötäröön asti aukeavat sivuvetoketjut - takamus ja lahkeet polvista alaspäin vahvistettua vedenpitävää kangasta - joustovyötärö - tuulilista tarroilla

Käyttötarkoitus: Talvi/vuorillinen

Osta heti

123,21EUR133,92EURSäästät 10,71EUR -8.00% 
Tilaustuote, tarkista saatavuus. Toimitusaika ja saatavuus voi vaihdella. Jos tuotetta ei ole saatavilla tilaus perutaan sen osalta.
  • Valitse malli / koko
  • Valinta on pakollinen

Tilattava: 1

Tuotearvostelut

Kirjaudu sisään arvostellaksesi tämä tuote