Puutukkuri.fi

Koivuklapia 80L verkkosäkki

(Tuotekoodi: PT27-KOIVU80L)

Katso esittelyvideo koko klapin valmistusprosessista

Suomessa käsityönä pakattua ja Pielavdellä kasvanutta koivua. Pakkaus sisältää "verta, hikeä, kyyneleitä ja laulua", kaikki nämä kaupan päälle. Puutukkurin omin pikku kätösin valmistamaa puuta, etten sanoisi jopa, niin hyvää puuta...

60, sekä 80 litran säkkejä on paljon helpompi kuljettaa paikasta toiseen. Ne jaksaa yksin kantaa ja siirtää ilman koneellista apuvoimaa.

Säkit on myös helppo pinota päälekkäin ja niistä saa nopeasti siistin nipun / kasan tehtyä eli varastointikin on helpompaa kuin suurilla kuution säkeillä.

Klapisäkit on myös helppo kuljettaa sisälle valmiissa pusseissa, tarvittava määrä.

Koivulla on parempi energiakerroin verrattuna havupuuhun. Suosittelemme kuitenkin polttamaan myös havupuuta mikäli mahdollista, sillä havupuu pitää hormisi paremmassa kunnossa.

Klapisäkki kannattaa ottaa vuorokautta aikaisemmin sisälle jotta puut ehtivät lämpenemään ennen pesään menoa.

Huom. Voit maksaa tuotteet verkkokaupassa ja noutaa ne Kirkkonummen myymälästämme (ei toimitusmaksua) tai toimitamme ne 19 eur toimitusmaksua vastaan paikkakunnille, Kirkkonummi, Espoo ja Siuntio. Muille paikkakunnille toimituksesta sovittava erikseen hinta. Toimituksen voi tilata väh. 10 kpl määrälle yht. hintaan 19 eur kyseiselle alueelle.

13.50 € / kpl

Lisää koriin  
Paytrail