33 cm koivuklapia 60 L verkkosäkki (kuiva)

Tuotekoodi: PT27-KOIVU60L

Valmistaja: Puutukkuri

Saatavuus:   Puutukkuri-myymälä  Toimittajan varasto

Voitte myös soittaa tilauksenne asiakaspalvelunumeroomme p.0503235750. Jos emme ehdi vastata voitte lähettää tekstiviestin tai whatsupp viestin. Voitte tehdä tilauksen tai kyselyn myös sähköpostilla asiakaspalvelu@puutukkuri.fi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Voitte ostaa ja maksaa tuotteet verkkokaupastamme ja noutaa ne myymälästä sekä tilata toimituksen alla esitetylle alueelle. Muille paikkakunnille emme toimita ilman sopimusta, emmekä lähetä klapisäkkejä esim. rahtiliikeiden tai postin kautta.

Katso esittelyvideo

Ostaessasi 30 säkkiä kuivaa koivuklapia, vastaa se n. 3 irtokuutiota puuta.

Suomessa käsityönä pakattua ja Pielavedellä kasvanutta koivua. Pakkaus sisältää "verta, hikeä, kyyneleitä ja laulua", kaikki nämä kaupan päälle. Puutukkurin omin pikku kätösin valmistamaa puuta, etten sanoisi jopa, niin hyvää puuta...

60, sekä 80 litran säkkejä on paljon helpompi kuljettaa paikasta toiseen. Ne jaksaa yksin kantaa ja siirtää ilman koneellista apuvoimaa.

Säkit on myös helppo pinota päälekkäin ja niistä saa nopeasti siistin nipun / kasan tehtyä eli varastointikin on helpompaa kuin suurilla kuution säkeillä.

Klapisäkit on myös helppo kuljettaa sisälle valmiissa pusseissa, tarvittava määrä.

Koivulla on parempi energiakerroin verrattuna havupuuhun. Suosittelemme kuitenkin polttamaan myös havupuuta mikäli mahdollista, sillä havupuu pitää hormisi paremmassa kunnossa.

Klapisäkki kannattaa ottaa vuorokautta aikaisemmin sisälle jotta puut ehtivät lämpenemään ennen pesään menoa.

Huom. Voit maksaa tuotteet verkkokaupassa ja noutaa ne Kirkkonummen myymälästämme (ei toimitusmaksua) tai toimitamme ne 19 eur toimitusmaksua vastaan paikkakunnille, Kirkkonummi, Espoo ja Siuntio. Muille paikkakunnille toimituksesta sovittava erikseen hinta. Toimituksen voi tilata väh. 10 kpl määrälle yht. hintaan 19 eur kyseiselle alueelle.

Keskimääräinen kosteus 18 % vaihteluväli 7-20 %.
- Energiasisältö on 15 -18 % keskikosteudessa noin 1850 kWh/pinokuutio.

- Koivupuun kalorimetrinen lämpöarvo 21,56 MJ/kg ja tehollinen lämpöarvo 20,15 MJ/Kg (Luke testit) .

10.90 € / kpl

Osta useampi ja säästä

  5 kpl »9.90 €/kpl (Säästät -9%)
  10 kpl »9.75 €/kpl (Säästät -11%)
  20 kpl »9.60 €/kpl (Säästät -12%)
  30 kpl »9.30 €/kpl (Säästät -15%)
Määrä   
Varastosaldo: 150
Paytrail