Puutukkuri.fi

Traktorin nastaketjut 11 mm GripX

Helposti asennettavat 11 mm traktorin jääketjut nastoilla (nastaketjut)

 11mm GripX:n jääketjut on tarkoitettu traktoreille ja työkoneille, joilla työskennellään vaativissa maasto-olosuhteissa. Ketjujen tiheä rakenne antaa hyvän pidon ja suojaa rengasta. Ketjut ovat helpot kiinnittää ja asettuvat hyvin jokaiselle rengasprofiilille.

 Käyttökohteet

Traktorit ja työkoneet, joilla työskennellään vaativissa maasto-olosuhteissa.

 Valmistusmateriaali ja takuu

Jääketjut on valmistettu hiilikarkaistusta booriteräksestä ja niillä on käyttökauden takuu. Poikittaisketjut on yhdistetty sivuketjuun hitsatulla lenkillä. Tämä rakenne varmistaa ketjujen kestävyyden, kun ketjuihin kohdistuu äärimmäinen vetokuormitus.

 Kiinnitys

Ketjut kiinnitetään renkaan päältä railoliitoslenkeillä, sivuketjut lukitaan ja kiristetään vipulukoilla.  Ketjut on helppo kiinnittää yhden miehen voimin. 

Renkaiden kuluneisuus aiheuttaa joskus ongelmia ketjujen valinnassa, mutta GripX-ketjuissa tätä ongelmaa ei ole. Kokovaihtoehtoja on runsaasti ja mukana tulevat lisäosat sekä jatkamis- ja lyhentämisohjeet varmistavat, että ketjun mitta saadaan sopivaksi niin uuteen kuin kuluneeseenkin renkaaseen. 

 

Ketjutoimitus sisältää: 

  • 1 pari ketjuja, eli ketjut kahteen renkaaseen
  • sakkeleita
  • railoliitoslenkkejä
  • jatkopalat molempiin ketjuihin
  • kiinnitysohjeet

Ketjut toimitetaan vanerilaatikossa, joka on tarkoitettu myös ketjujen varastointiin.

Oikean tuotteen ja hinnan määrittämiseksi ota yhteys asiakaspalveluumme tai sähköpostilla, asiakaspalvelu@puutukkuri.fi. Vastaamme mahdollisimman pian. Kiitos.

537.00 € / pari

Tuote ei ole tilattavissa

Paytrail